Sabaaydi Kokosstempelmassage Met kokos scrub

Artikelnummer: Sabaaydi Kokosstempelmassage Met kokos scrub
Vorige Artikel 8 van 8
€ 110,00 (inclusief btw)

Sabaaydi Kokosstempelmassage met kokos scrub 75 minuten 

ALLEEN IN DE MAANDEN ( OKTOBER T/M MAART )

 

Een verzorgende Wellness-behandeling, waar je blij van wordt

Tijdens haar bezoek aan de ‘Health and Beauty’-Beurs in Bangkok werd Judith Guitjens geïnspireerd door de kokosstempel. Vooral de geur en de zijde zachte huid die ze na de kokosbehandeling kreeg maakte haar erg enthousiast. Terug in Nederland bleef ze rondlopen met de vraag: hoe kan ik hier een behandeling van maken, die in elke praktijk toegepast kan worden? Waar ze zelf vaak tegen aan liep waren de scrub behandelingen. Ze had geen douche in haar praktijk en met de kompresdoeken bleven er vaak korreltjes achter, die bij het masseren niet prettig aanvoelden.

Zo is het scrubstempeltje ontstaan, waar je al masserend mee kunt werken. Heel gemakkelijk en een stralende huid als resultaat. Judith heeft gekozen voor vijf ingrediënten in deze stempel: de combinatie herstelt de huid, voorkomt ouderdomsverschijnselen en versterkt het immuunsysteem. Het verwijdert dode huidcellen en geeft nieuwe energie. 

Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel… 

De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens functioneert het als inspiratiebron, om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

De kruidenmix voor de scrubstempel: Limoenblad, Mangostone, Limoenschil, Zeezout en Kokosvlokken. Door het verwarmen van de stempel met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij.

 

Bij aankoop van deze behandeling de factuur uitprinten, en meenemen naar de geplande afspraak.

Graag telefonische afspraak maken: 06-51572342

 

© 2020 - 2023 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel