Lavendel kruidenstempel massage

Artikelnummer: Lavendel
Vorige Artikel 7 van 13 Volgende
€ 42,50 (inclusief btw)

Lavendel kruidenstempelmassage 60 minuten of 75 minuten 

Warme kruidenstempels die je energie weer laten stromen

Bij de Lavendel stempel massage stempel je het lichaam met warme kruidenstempels en ga je vervolgens masseren met je handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Lavendel  stempels  hebben een rustgevende en verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Lavendel  ritueel
Deze behandeling is extra ontspannend door de lavendel en preventief voor een goede gezondheid door gebruik van magnesium mineraal zout
De behandeling start met één voetenbad, dan gaan we van start met de rug met een warme stempel massage met lavendel en magnesium mineraal zout, daarna volgt op de rug een verzachtende massage met warme lavendelolie.
We gaan verder op het gezicht met een reiniging, peeling, masker en massage.( ALLEEN BIJ 75 MINUTEN )
Tijdens het gezichtsmasker behandelen we de voeten en onderbenen met een stempelmassage met lavendel en magnesium mineraal zout, voor extra ontspanning.
Je gaat naar huis in de geur van Lavendel

Samenstelling Lavendel Kruidenstempel 

Thai Copper Pod, Bai Nad, Khontiso, Kaffir Lime Leaf (kaffir limoenblaadjes), citroengraspoeder, gele phlai, gele kurkuma (gele kurkuma), zwarte kurkuma, witte kurkuma, Galangan (Thaise gember), wan nam, kamfer (kamfer), zeezout & essentiële lavendelolie

Uitwerking 

Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze  massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

 

 

Wat doet lavendel met je? 

Lavendel is een van de weinige etherische oliën die je puur op de huid kan aanbrengen. Als je een massageolie met lavendel etherische olie gebruikt, heeft dat vele voordelen: 

  • Vermindert stress - Volgens de traditionele geneeskunde helpt de geur van lavendel om stress te verminderen. 
  • Verbetert slaap - Lavendel bevat van nature een aromastof (cumarine) waarvan is bewezen dat je beter slaapt. 
  • Stimuleert de bloedcirculatie - de helende werking van lavendel zorgt ervoor dat het de bloedcirculatie stimuleert.
  • Antibacteriële werking - lavendel is een populaire etherische olie voor de complementaire geneeskunde. Uit onderzoek blijkt dat lavendel kan helpen met het doden van bacteriën. 
  • Revitaliseert de huid - lavendel helpt tegen verkleuring van de huid, littekens te behandelen en helpt om acne te voorkomen / verhelpen. 
  • Helpt bij angstgevoelens - uit Japans onderzoek blijkt dat een van de bestandsdelen in lavendel etherische olie onze hersenen beïnvloedt. Dit bestandsdeel heeft een kalmerende effect die kunnen helpen om angstgevoelens te verhelpen.

In het kort, lavendel etherische olie is perfect voor ontspanningsmassages waarbij je cliënt veel stress of angst ervaart. Tijdens een massage kun je bijvoorbeeld vertellen hoe lavendel voor veel mensen helpt om beter te slapen. 

 

 

Bij aankoop van deze behandeling de factuur uitprinten, en meenemen naar de geplande afspraak.

Graag telefonische afspraak maken: 06-51572342

 

 

© 2020 - 2022 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel