Sinaasappel/ Kaneel kruidenstempel massage

Artikelnummer: Winter wonderland
Vorige Artikel 8 van 13 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)

Sinaasappel/Kaneel  stempelmassage ( 60 minuten ) 
 

Heerlijke stempelmassage met een kruiden voetbad van kaneel en een sinaasappel/ kaneel stempelmassage van de rug en achter en voorkant benen, 
 

Kruidenstempels met etherische olie van Sinaasappel 

Deze kruidenstempel met etherische olie van sinaasappel wordt gebruikt om een warme en aangename sfeer te creëren. Deze kruidenstempel heeft een versterkend effect voor de geest en werkt kalmerend. De olie heeft een zoete en een verfrissende geur met een citrusaroma. 

Samenstelling Sinaasappel Kruidenstempel 

Thai Copper Pod, Bai Nad, Khontiso, Kaffir Lime Leaf (kaffir limoenblaadjes)citroengraspoedergele Phlaigele kurkuma, zwarte kurkuma, witte kurkumaGalangan (Thaise gember), wan nam, Champhor (kamfer), zeezoutetherische sinaasappelolie.

 

Hetgeen wat deze kruidenstempel onderscheidt van andere kruidenstempels, is de natuurlijke sinaasappel essentiële olie die wordt gebruikt. De combinatie van de kruiden met etherische sinaasappelolie zorgt voor een boost aan vitamine C wat een positief effect heeft op de collageen productie. Bovendien helpt het zachte sinaasappelaroma met het verlichten van spanningen in het lichaam, slapeloosheid te verminderen en kan bijdragen aan het verlichten van angsten bij je cliënten.

Kaneel is een specerij wat oorspronkelijk uit Sri Lanka komt. Het bestaat uit de binnenbast van de kaneelboom. Kaneel wordt vaak gebruikt als smaakmaker in gerechten. Het heeft een warme, kruidige geur en geeft een gevoel van geborgenheid. Kaneel etherische olie heeft veel positieve effecten op het lichaam en de geest. Zo werkt het zeer ontspannend bij spierspanning. Ook helpt het lichaam en geest te versterken en in balans te brengen. Kaneel etherische olie werkt ook erg verwarmend op zowel lichaam als geest.

Kaneel etherische olie werkt krachtig op het immuunsysteem. Het heeft een antibacterieel en antivirale werking. Daarnaast werkt het goed bij spierpijn en spierverrekkingen. 

Wat zijn de voordelen van kaneel etherische olie?

Als je een massageolie met kaneel gebruikt heeft dat vele voordelen:

  • Verwarmend – De geborgenheid en vertrouwdheid van de geur van kaneel, zorgt voor een verwarmend gevoel van zowel lichaam als geest.
  • Antiviraal en antibacterieel – Door de antivirale en antibacteriële werking van kaneel etherische olie werkt het versterkend voor het immuunsysteem.
  • Verbetering doorbloeding – Kaneel etherische olie stimuleert de doorbloeding, waardoor de huid gaat stralen en de afvoerstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.
  • Vermindering spierspanning – Kaneel etherische olie heeft een groot effect bij spierpijn en spierspanning. Daardoor is deze olie zeer goed te gebruiken bij spanningsklachten.

In het kort, kaneel etherisch olie heeft effect op lichaam én geest. Het werkt verwarmend en ontspannend.

© 2020 - 2022 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel