Bedrijfsmassage regio Overloon

Investering of kostenpost?

Door de hoge werkdruk ontbreekt het vaak aan tijd om echt tot rust te komen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan zoals KANS (voorheen RSI), hoofdpijn, stijfheid van spieren en pijnklachten waarvoor je niet direct naar een specialist gaat, maar die wel van invloed zijn op het ziekteverzuim.

Daarnaast zijn mensen steeds meer op zoek naar een werksfeer waarin ze zich gewaardeerd voelen, naar werk dat voldoening geeft en naar een evenwicht tussen werk en privé. Van jou als werkgever wordt verwacht dat je aandacht besteedt aan de vitaliteit van je mensen en investeert in een goed gezondheidsbeleid. Heb je al weleens aan bedrijfsmassage gedacht? Een vorm van massage in jouw bedrijf? Massage Praktijk Ikigai uit Overloon helpt je graag.

Massage in jouw bedrijf: een stoel of tafelmassage is perfect

Ben je op zoek naar een vorm van massage op kantoor/op het werk? Massage Praktijk Ikigai  biedt je graag de juiste ondersteuning voor massage in jouw bedrijf in de vorm van een stoelmassage of tafelmassage. Een bedrijfsmassage is er op gericht om fysieke klachten te voorkomen, lichamelijke en psychische spanningen te laten afnemen en mensen weer in hun kracht te zetten. Het resultaat? Ze worden niet alleen evenwichtiger en stressbestendiger, maar ook creatiever en productiever. En ze zullen minder verzuimen.

Tijdens een stoelmassage op het werk worden volgens een vaststaand patroon van knedingen en drukpunten achtereenvolgens de schouders, armen, handen, rug, nek en hoofd behandeld. Dé manier om vastzittende spieren beter te laten ontspannen. ( 20 min )
 

Tijdens een tafelmassage op het werk worden volgens een vaststaand patroon van knedingen en drukpunten achtereenvolgens de schouders, rug, nek en hoofd behandeld. Dé manier om vastzittende spieren beter te laten ontspannen. ( 30 min )

 

© 2020 - 2022 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel