Sabaaydi plus

Artikelnummer: Sabaaydi plus
Vorige Artikel 8 van 16 Volgende
€ 52,25 (inclusief btw)

Sabaaydi plus 60 minuten 

 

Stempelen van armen-handen-gezicht-decollete-hals en schouders

 

In de praktijk zie je vaak mensen die veel last hebben van vastzittende schouders, nek en armen. Vandaar dat Judith de Sabaaydi plus massage ontwikkeld heeft die mooi inspeelt op deze klachten en veel verlichting kan geven. 


Mensen luisteren vaak slecht naar de signalen die hun lichaam hun geeft.

Als het verschil tussen moeten en kunnen te groot is, veroorzaakt dit stress. Deze stress slaat zich vooral op rondom het schoudergebied. Een massage met warme kruidenstempels kan dan veel verlichting geven, ontspanning brengen en blokkades die zijn ontstaan opheffen. De kruiden in deze stempels hebben een genezende en reinigende uitwerking. We werken met kleine stempels voor de armen, hals, gezicht en décolleté.

 

De massage
Door de massage van het gezicht met kleine stempels wordt de doorbloeding gestimuleerd. De kruiden hebben een reinigend effect op de huid. Doordat de meridianen in het gezicht direct onder het huidoppervlak liggen, worden ze extra geactiveerd, wat de huidkwaliteit ten goede komt. De gestempelde lichaamsdelen worden daarna heerlijk met warme olie gemasseerd. Als afsluiting volgt een korte onderbeen/voetmassage en laten we de energie door het lichaam stromen.

Bij aankoop van deze behandeling de factuur uitprinten, en meenemen naar de geplande afspraak.

Graag telefonische afspraak maken: 06-51572342

 

© 2020 - 2023 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel