Chi-Wit-massage ( Duo Massage )

Artikelnummer: Chi-Wit-massage
Artikel 2 van 10
€ 88,00 (inclusief btw)

Chi-Wit-massage 45 minuten 

levens – boom; spreek uit als ‘sjiewiet’

De Chi-Wit-massage is een massage die heel mooi aansluit bij mensen die al bezig zijn met lichaamswerk, voetreflex of schoonheidsbehandelingen.

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is je wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan stevig gegeven worden. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Ook op de mentale conditie heeft de massage een positief effect.

ook bij emotionele pijnen veel verlichting en helderheid kan geven. We behandelen de rug en de achterkant van de benen.

 

Bij aankoop van deze behandeling de factuur uitprinten, en meenemen naar de geplande afspraak.

Graag telefonische afspraak maken: 06-51572342

 

© 2020 - 2024 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel