Duo ontspanning’s massage 60-90 minuten

Artikelnummer: Duo ontspanning’s massage
Artikel 1 van 10
€ 87,00 (inclusief btw)

Ontspanning’s Massage 60-90 minuten 

Het is dé manier om je lichaam en geest samen tot rust te laten komen, de ontspanningsmassage.

Het is vooral heel prettig maar niet alleen dat, het kan ook positief en preventief werken als het gaat om de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Want stress ligt bij velen op de loer en wie neemt er daadwerkelijk écht tijd voor zichzelf?

Beloon jezelf met een ontspanningsmassage om zo stress te verlichten en je geest en lichaam te laten herstellen. Even weg van alles, een momentje voor jou. Dat is belangrijk! Geen tijd is geen excuus want doorgaans duurt de massage slechts drie kwartier of een uur, geheel afhankelijk van jouw keuze.

Vermoeid, overbelast, stress, wat de reden ook is, het kan zorgen voor last van je nek, schouders, rug of onderbenen. Wel eens aan massage gedacht om dit te verhelpen of voorkomen? Ook als je helemaal niet sport, doe je er goed aan om je spieren regelmatig ‘onder handen’ te laten nemen want dat houdt hen in goede conditie omdat de masseur aandacht heeft voor alle oneffenheden van de spieren.

 

Wanneer kies je een Ontspanning massage

Heerlijk ontspannen met een ontspanningsmassage! Na lang werken mag je even alle energie loslaten. Je hebt hard gewerkt en veel verplichtingen gehad afgelopen tijd. Nu even ‘Me time’. Even niets aan je hoofd, geen werk, geen verplichtingen, niets. Je voelt het in je hele lichaam: stramme spieren, een hoofd vol ruis en de kramp van laatst voel je nog steeds als je eraan denkt. Nu even bijna een uur een ontspanningsmassage. Je voelt alle negatieve energie loskomen en je lichaam is weer helemaal terug in balans. Nog even en je beland in ‘dromenland’, zo fijn voelt het aan.

Met de ontspanning massage geef jij je vermoeide lichaam even een boost. Deze ontspanningsmassage is bedoeld voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning. Het wordt ook wel de Wellnessmassage genoemd. Tijdens de massage maken we gebruik van verschillende technieken. Afhankelijk van eventuele klachten kan de massage teder tot stevig zijn, met als doel het lichaam te stimuleren tot herstel.

De ontspanningsmassage heeft verschillende doelen:

  • Bevorderen van de bloedcirculatie
  • Bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Bevorderen van toevoer van bouwstoffen
  • Algehele of lokale ontspanning
  • Bestrijden van spierverhardingen, spierpijn en spierkramp
  • Bestrijden van vermoeidheid en spanningen

 

Bij aankoop van deze behandeling de factuur uitprinten, en meenemen naar de geplande afspraak.

Graag telefonische afspraak maken: 06-51572342

 

© 2020 - 2024 Ikigaimassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel